عمده صادرات فلفل دلمه ای از کشور مکزیک انجام می شود و کشورهای اسپانیا، هلند، کانادا و آمریکا در رتبه های بعدی قرار دارند. آمریکا بیشترین واردات این محصول را دارد اما از جمله کشورهایی است که Re Export انجام میدهد و فلفل دلمه ای را وارد و پس از بسته بندی و تغییر برند مجدد آن را صادر می کند.
آلمان، انگلیس و فرانسه به ترتیب بعد از آمریکا بیشترین واردات فلفل دلمه ای را دارند.
کشورهای عراق، امارات، افغانستان، عمان و چین در آسیا و هم چنین آلمان، ایتالیا و لهستان در اروپا دارای پتانسیل بالا برای صادرات فلفل دلمه ای از ایران هستند. روسیه، قزاقستان، آذربایجان و قرقیزستان نیز دارای بازار خوبی با توجه به نزدیکی به ایران را داراست.
معمولا در هر متر مربع زمین ۱۰ الی ۱۵ کیلوگرم فلفل دلمه ای قابل برداشت است که در یک فضای ۱۰۰۰ متری تا ۱۵ تن می توان برداشت کرد
جدول زیر کشت فلفل را در گلخانه های کشور نشان می دهد
سبزیجات گلخانه ای | سطح زیر کشت ( هکتار ) | سهم از سطح ( درصد ) | تناژ تولید | سهم از تولید ( درصد ) |
گوجه فرنگی | ۷۱۳.۸ | ۸.۷ | ۱۹۲۷۷۵.۳ | ۹.۸ |
فلفل | ۴۴۲.۸ | ۵.۴ | ۶۲۲۹۶.۳ | ۳.۲ |
بادمجان | ۲۳۳.۳ | ۲.۸ | ۳۳۱۶۰.۷ | ۱.۷ |
سایر محصولات سبزی و صیفی | ۴۰۰.۳ | ۴.۹ | ۳۸۵۸۷.۱ | ۲ |
مجموع سبزیجات گلخانه ای | ۸۳۱۱.۹ | ۱۰۰ | ۱۹۶۵۹۹۲.۳ | ۱۰۰ |
طول مدت جوانه زنی | زمان انتقال نشاء به گلخانه | زمان اولین برداشت خیار گلخانه ای | مدت برداشت | پایان دوره گلخانه | میزان برداشت به ازای ۱۰۰۰ متر |
۱۰ تا
۱۲ هفته |
اواخر برج ۹ تا اوایل برج ۱۲) | از اوایل برج ۱۲ تا اواخر برج ۱) | ۱۰ ماه | برج ۹ تا ۱۰ | ۱۰ الی ۱۵ تن |