آغاز برداشت خیار در فلاورجان/ قیمت محصول کاهش می‌یابد

آغاز برداشت خیار در فلاورجان/ قیمت محصول کاهش می‌یابد_63e62b373bee3.jpeg

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی اصفهان، علی‌اکبر شهبازی با بیان اینکه در شهرستان فلاورجان سالانه حدود ۱۰۵ هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ی برداشت می‌شود، اظهار داشت: بیش از ۶۰ هزار تن از این محصولات خیار گلخانه‌ای بهاره و پاییزه است.

کارشناس جهاد کشاورزی فلاورجان با اشاره به اینکه حباب ایجاد شده قیمت خیار به دلیل سرمازدگی در مناطق گرمسیری است، گفت: ۴۰۰ هکتار از گلخانه‌های این شهرستان به کشت خیار اختصاص دارد و برداشت عمده محصول تولیدی خیار بهاره در این شهرستان از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اواخر شهریور ماه ادامه می‌یابد که باعث جبران کمبود خیار در بازار خواهد شد.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

وی با اشاره به اینکه با عرضه خیار گلخانه‌ای تا یک ماه دیگر قیمت محصول کاهش می‌یابد، افزود: کاهش قیمت به گونه‌ای خواهد بود که علاوه بر حمایت از مصرف کننده، تولیدکننده هم متضرر نشود.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ج/

صرافی ارز دیجیتال

منبع: فارس

کلیدواژه: خیار
قیمت
کشاورزی
بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۶۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت پیاز خارج ازفصل ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی جنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمدرضا سید حسینی گفت: كشت پياز خارج فصل در سيستان و بلوچستان با توجه به شرايط مناسب آب و هوايي از مرداد تا مهرماه انجام مي شود و برداشت آن نيز از اواخر دی آغاز و تا پایان فروردین سال آينده ادامه دارد.

وي پيش بيني كرد تا پايان فصل برداشت پياز در سيستان و بلوچستان افزون بر ۱۲۰ هزار تن از اين محصول خارج فصل پیاز ، توليد و روانه بازار مصرف شود.

سیدحسینی افزود: ارقام محلي پیشین، مینروا، پریماورا و تگزاس ارلی گرانو عمده ارقام پياز كشت شده در استان است.

وی افزود: بیشترین پیاز کشت شده رقم محلی پیشین است که خاصیت ماندگاری و ارزش صادراتی نیز دارد.

سید حسینی تصريح كرد: پياز توليدي سيستان و بلوچستان با توجه به شرايط اقليمي فصل زمستان كه امكان توليد آن در بيشتر استان ها فراهم نيست نقش بسزايي در پر كردن خلاء عرضه اين محصول و تنظيم بازار كشور دارد.

وي گفت: پياز توليدي استان علاوه بر بازارهاي داخل كشور به كشورهاي حوزه خليج فارس و افغانستان صادر مي شود.

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=89680

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up