اجرای پوشش بیمه‌ای صیفی جات کشت شده در فضای باز از سال آینده

اجرای پوشش بیمه‌ای صیفی جات کشت شده در فضای باز از سال آینده_65043ec1ab5b2.jpeg

آقای رحیمی افزود: پوشش بیمه‌ای محصول گوجه فرنگی و خیار کشت شده در فضای باز در چهارمحال و بختیاری از سال آینده اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید

بهره برداری از گلخانه سبزی و صیفی‌جات فرخ‌شهر با ۵ میلیارد تومان اعتبار

معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: هم اکنون محصولات گلخانه‌ای از جمله گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه‌ای و گل‌های زینتی در استان تحت پوشش بیمه کشاورزی هستند.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

وی اضافه کرد: کشاورزان با پرداخت حق بیمه اندک می‌توانند سازه گلخانه و محصولات را بیمه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پوشش بیمه ای
کشت صیفی جات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۶۵۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه باغات در بیش از ۱۰۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری اجرا شد

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، ابراهیم شیرانی گفت: در ۲ سال اخیر، توسعه باغات در سطح یک هزار و ۳۱۷ هکتار در سطح استان انجام شده است که از این سطح، توسعه باغات در اراضی نوآباد و تغییر الگوی کشت در ۳۰۰ هکتار، توسعه باغات در اراضی شیبدار شامل احداث، اصلاح و تکمیل سامانه آبگیر ۶۹۱ هکتار و کشت گیاهان دارویی در سطح ۳۲۶ هکتار می‌باشد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در سال گذشته اصلاح و احیای باغات در سطح ۲ هزار و ۳۳۲ هکتار و حذف و جایگزینی باغات در سطح ۳۱۸ هکتار انجام شده است، افزود: همچنین، سرشاخه‌کاری بادام در سال گذشته در سطح ۴۲۰ هکتار و سرشاخه‌کاری باغات گردو در سطح ۴۰۰ هکتار در استان صورت گرفته است.

شیرانی در پایان خاطرنشان کرد: از مزایای طرح توسعه باغات می‌توان به مقابله با فرسایش خاک، حفظ و احیای منابع طبیعی و جلوگیری از تصرف اراضی، پیشگیری از تغییر کاربری‌های نامناسب زمین‌های کشاورزی و ملی، استفاده از روان آب‌های سطحی، استفاده از آب سبز با هدف افزایش بهره‌وری در باغ‌های دیم، حفاظت از آب و خاک و اجرای عملیات آبخیزداری اشاره کرد.

پایان پیام/ ۶۸۰۴۰

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=93317

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up