ارزیابی ۳۲۰ رقم تجاری خیار و گوجه فرنگی

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، محمدرضا غفاریان در این خصوص گفت: این تحقیقات، در گلخانه‌ای به مساحت ۵۰۰۰ متر مربع برای مقایسه و ارزیابی صفات کمی و کیفی ۸۰ رقم گوجه فرنگی و ۲۴۰ رقم خیار در حال انجام است. 

وی در ادامه افزود: در دوره زمانی مشخص و با ارزیابی مقاومت به تنش‌های زیستی و غیر زیستی ارقام مورد کاشت، ارقام پر محصولی که کیفیت محصول آن‌ها نیز بالا باشند، انتخاب شده و در گزینش نهایی، ماندگاری محصول در مقایسه با ارقام رایج انجام و برترین‌ها برای کاشت به بهره برداران معرفی خواهند شد.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

 

وی در پایان گفت: شهرستان یزد در بین شهرستان‌های استان، رتبه نخست در سطح زیر کشت و تولید محصولات گلخانه‌ای را داراست و با تمرکز بر اجرای سازه‌های ترویجی برای انتقال یافته‌های تحقیقاتی و افزایش ضریب نفوذ دانش به این بخش، برنامه‌های هدفمندی را در راستای افزایش تولید در واحد سطح و با تاکید بر سلامت محصول را در دستور کار قرار داده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۴۱۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«طلاهای وارداتی» منافع صیفی‌کاران را می‌بلعد

گروه اقتصادی خبرگزاری فارس: «بذر مثل طلا شده است» و هر ۱۰۰۰ عدد بذر هیبرید گوجه فرنگی که حدود ۳ گرم است را ۱۰۰ دلار از کشورهای خارجی می‌خریم؛ این را رئیس هیئت مدیره انجمن وارد کنندگان بذر اصلاح شده ایران، سید منصور هاشمی‌ می‌گوید.

وی می‌گوید سالانه ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلیون یورو بذر سبزی و صیفی وارد کشور می‌شود که معادل ارزش گوجه فرنگی صادره شده سال گذشته به کشور عراق است.
 

عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در سال ۱۳۹۸ گفته بود: مشکل تامین بذر بسیار جدی است و ۹۰ درصد بذور سبزی و صیفی وارداتی است.

ابراهیم مرادزاده کارشناس کشاورزی در این‌باره به خبرنگار فارس گفت: بخش تحقیق و پژوهش می‌تواند بذرهای اصلاح شده تولید کند تا همه ساله‌ هزینه اضافی‌ واردات به کشاورز تحمیل نشود.

پایان پیام/

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=94890

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up