افزایش ۴۰ درصدی زیر کشت گلخانه‌های شهرستان رزن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان؛  گلخانه ۶هزار هکتاری صیفی، آقای قربانی در روستای نوار از توابع شهرستان رزن سالانه ۶۰هزار تن گوجه و ۲۰هزارتن خیار تولید می‌کند.

نخستین گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی استان در روستای خمیگان شهرستان رزن است که در ۷هزار متر مربع ایجاد شده و در این گلخانه سالانه ۶۰تن توت فرنگی تولید و روانه بازار می‌شود.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

رضا مهدوی رجا مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن گفت: هم اکنون ۳۳هکتار گلخانه در شهرستان رزن در حال فعالیت است و برای ۱۰۰۰ نفر بصورت مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.

او افزود: سالانه ۱۱هزارو ۵۵۰تن شامل خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه و توت فرنگی در گلخانه‌های شهرستان تویلد می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن گفت: هم اکنون بخش خصوصی برای ایجاد ۱۰۱هکتار گلخانه اقدام کرده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه:
شهرستان رزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۶۲۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات سالانه ۲۰۰ میلیون جفت کفش/ کفش خارجی نمی‌تواند با تولید داخل رقابت کند

به گزارش قدس آنلاین، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش‌های دست‌دوز تهران با بیان اینکه کفش‌های خارجی قدرت رقابت با تولیدکنندگان داخلی ندارند، گفت: قیمت کفش داخلی ریالی و قیمت خارجی‌ها دلاری است و از طرف دیگر کیفیت کفش داخلی نیز مناسب است؛ البته برخی از کفش‌های خارجی به صورت استوک وارد می‌شود و با سوء استفاده همان کالا به قیمت ۱۰ برابر فروخته می‌شود.

رسول شجری، با بیان اینکه بازار کفش در آستانه مهر ماه، بازار پر رونقی نیست، اظهار کرد: همه منتظر بودند مدرسه بازاری ایجاد شود، اما توقع فروشندگان محقق نشد، علت این وضعیت افزایش قیمت‌ها و کاهش قدرت خرید مردم است.

وی با بیان اینکه قیمت کفش حدود ۳۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است، گفت: در حال حاضر در فصل مدرسه بازار هستیم که فروشنده‌ها منتظر آن بودند. اما برآورد از میزان کاهش تقاضا باید بعد از پایان این فصل گفته شود.

شجری درباره قیمت کفش نیز گفت: قیمتها متناسب با کیفیت و نوع متفاوت است. در کل کالای قاچاق معضلی برای تولیدکنندگان داخلی نیست، چراکه کفش‌های خارجی قدرت رقابت با تولیدکنندگان داخلی ندارند. قیمت کفش داخلی ریالی و قیمت خارجی‌ها دلاری است. از طرف دیگر کیفیت کفش داخلی نیز مناسب است. البته برخی از کفش‌های خارجی به صورت استوک وارد می‌شود و با سوء استفاده همان کالا به قیمت ۱۰ برابر فروخته می‌شود.

گفتنی است از سال ۱۳۹۷ واردات کفش ممنوع است و عمده کفش‌های خارجی به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر عرضه کفش بیش از تقاضا است، تصریح کرد: بنابراین بازار تعیین کننده قیمت است. البته افزایش قیمت نسبت به سال قبل به دلیل افزایش هزینه‌های تولید بود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش‌های دست‌دوز تهران با بیان اینکه تلاش‌هایی در حوزه صادرات کفش انجام شده، اما همچنان به حدی که بتوان گره کار را باز کرد و تولیدکنندگان را از کم کاری نجات داد نرسیده است، گفت: در حال حاضر اقداماتی در روسیه، آفریقا و کشورهای همسایه انجام شده که امیدواریم به نتیجه نهایی برسد. در مجموع مصرف کننده اطراف ایران زیاد است، اما باید شرایط صادرات فراهم شود.

به گفته وی در حال حاضر ظرفیت تولید سالانه بیش از ۴۵۰ میلیون جفت کفش و انواع پایپوش وجود دارد. اما مصرف کشور در حال حاضر ۲۵۰ میلیون جفت در شرایط عادی است. اگر شرایط فراهم شود و تولیدکنندگان با ظرفیت کامل فعالیت کنند می‌توانیم ۲۰۰ میلیون جفت صادرات داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا زهرا طوسی

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=93243

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up