برداشت بیش از شش هزار تن خیار گلخانه‌ای درایرانشهر

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان -مجید فیاضی گفت: امسال بیش از ۶٣ هکتار از زمین‌های شهرستان ایرانشهر به کشت محصول خیار گلخانه‌ای اختصاص یافته است.

او گفت: زمان کشت محصول خیار گلخانه‌ای درایرانشهر اواخر مهرماه و زمان برداشت این محصول گلخانه‌ای پس از گذشت ۴۰ روز از زمان کاشت آغاز می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی ایرانشهر متوسط برداشت خیار گلخانه‌ای در هر هکتار را در این شهرستان بیش از ١۵٠ تن عنوان کرد.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

وی گفت: پیش بینی شده است تا پایان فصل برداشت بیش از ٩ هزار تن خیار از سطح گلخانه‌های ایرانشهر برداشت شود.

انتهای پیام/گ

صرافی ارز دیجیتال

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی
برداشت خیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۱۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه شیمیایی با علفهای هرز در هزاران هکتار کشتزار خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان  گفت : تاکنون ۴۲۸ هزار و ۱۷۶ هکتار مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز در مزارع گندم استان صورت گرفته که از این میزان ۱۱۸ هزار هکتار مربوط به علف‌های هرز پهن برگ و ۸۲ هزار هکتار مربوط به علف‌های هرز باریک برگ و ۲۲۷ هزار هکتار مربوط به مبارزه توام بوده است.

ناجی شهیب‌زاده با بیان اینکه وجود علف‌های هرز در مزارع باعث کاهش عملکرد محصول می‌شود ادامه داد: علف‌های هرز یکی از مهمترین عوامل خسارت زای گیاهی و میزبان بسیاری از آفات و بیماری‌ها هستند.

وی گفت:علف‌های هرز به ۲ صورت کمی وکیفی به محصول خسارت وارد می‌کنند؛ خسارت کیفی آن‌ها باعث کاهش کیفیت و ارزش غذایی و یا مسمومیت محصول (در صورت اختلاط بیش از حد با محصول) می‌شود و خسارت کمی نیز باعث کاهش مقدار تولید در واحد سطح می‌شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: علف‌های هرز در برداشت محصول نیز اختلال ایجاد می‌کنند از این رو برای کنترل این عوامل کاهنده باید مبارزه موثر و به موقع انجام شود.

شهیب زاده در مورد مبارزه با علف‌های هرز در مزارع کلزا بیان کرد: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون سطحی معادل ۴۹ هزار و ۹۵۰ هکتار مبارزه با علف‌های هرز در مزارع کلزا صورت گرفته که از این میزان چهار هزار و ۴۵۰ هکتار مبارزه پیش رویشی، و ۴۵ هزار و ۵۰۰ هکتار مبارزه پس رویشی بوده است.

وی در مورد مبارزه با آفات نیز گفت: تاکنون در سطح ۷۱ هزار و ۲۹۵ هکتار مبارزه با آفات در مزارع گندم صورت گرفته و ۵۶ هزار و ۱۲۹ هکتار مبارزه با بیماری‌ها بوده است؛ همچنین سه هزار و ۶۵۵ هکتار مبارزه با آفات در مزارع کلزا بوده است.
وی بیان کرد: در ابتدای فصل همه سموم مورد نظر برای مبارزه به میزان کافی در سطح داروخانه‌های گیاه پزشکی خوزستان تهیه شد و ناوگان سمپاشی همه شهرستان‌های استان تجهیز و کالیبره شد ضمن آنکه چندین دوره و کارگاه آموزشی توسط کارشناسان مجرب برای کشاورزان و کارشناسان مروج برگزار شد.

در سال زراعی جاری حدود ۸۰۰ هزار هکتار زمین‌های کشاورزی خوزستان زیر کشت پاییزه قرار گرفته که از این میزان ۴۸۳هزار هکتار گندم آبی و ۱۷۵هزار هکتار گندم دیم است.

خوزستان با ۱۷.۵ میلیون تُن محصولات زراعی و باغی معادل ۱۴درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور را تامین می‌کند.

استان خوزستان به عنوان قطب نخست کشاورزی کشور، حدود یک میلیون و ۲۵۰هزار هکتار زمین کشاورزی دارد؛ با تامین آب مورد نیاز، ساخت شبکه‌های آبیاری و زهکشی، تسطیح اراضی و توسعه کشت گلخانه‌ای، امکان توسعه زمین‌های زیرکشت تا ۲.۲ میلیون هکتار وجود دارد.

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=89631

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up