برداشت خیار گلخانه‌ای در ایرانشهر از مرز ٧هزارتن گذشت

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان – مجید فیاضی  گفت: امسال کشاورزان ایرانشهری بیش‌از ۵٣ هکتار از اراضی خود را به کشت خیار گلخانه‌ای اختصاص داده‌اند.

او با اشاره به افزایش تولید خیار در گلخانه‌ها نسبت به فضای باز گفت: از هر متر مربع گلخانه به طور میانگین بین ٢۵ تا ٣٠ کیلوگرم محصول خیار برداشت شده و این در حالیست که در فضای باز در هر متر مربع فقط بین پنج تا هفت کیلوگرم خیار برداشت می‌شود.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

به گفته مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر  کشت محصولات کشاورزی در محیط گلخانه که همه مراحل رشد گیاه تحت کنترل کامل است باعث افزایش ۱۰ تا ۱۲ برابری عملکرد نیز خواهد شد.

او می گوید: شیوه کشت گلخانه‌ای یکی از روش‌های نوین در عرصه کشاورزی محسوب می‌شود که علاوه‌بر کاهش چشمگیر مصرف آب، افزایش برداشت نیز در این روش به مراتب بیشتر از شیوه‌های دیگر خواهد بود.

فیاضی گفت: بیش‌از ۵٠٠ نفر در کار کاشت و برداشت خیار گلخانه‌ای در ایرانشهر مشغول بکار هستند .

به گفته او  کشت محصولات گلخانه‌ای راهی برای رسیدن به رونق تولید و حفظ منابع آب است.

انتهای پیام/ع

صرافی ارز دیجیتال

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی
کشاورزان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت پیاز خارج ازفصل ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی جنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمدرضا سید حسینی گفت: کشت پیاز خارج فصل در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی از مرداد تا مهرماه انجام می شود و برداشت آن نیز از اواخر دی آغاز و تا پایان فروردین سال آینده ادامه دارد.

وی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت پیاز در سیستان و بلوچستان افزون بر ۱۲۰ هزار تن از این محصول خارج فصل پیاز ، تولید و روانه بازار مصرف شود.

سیدحسینی افزود: ارقام محلی پیشین، مینروا، پریماورا و تگزاس ارلی گرانو عمده ارقام پیاز کشت شده در استان است.

وی افزود: بیشترین پیاز کشت شده رقم محلی پیشین است که خاصیت ماندگاری و ارزش صادراتی نیز دارد.

سید حسینی تصریح کرد: پیاز تولیدی سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط اقلیمی فصل زمستان که امکان تولید آن در بیشتر استان ها فراهم نیست نقش بسزایی در پر کردن خلاء عرضه این محصول و تنظیم بازار کشور دارد.

وی گفت: پیاز تولیدی استان علاوه بر بازارهای داخل کشور به کشورهای حوزه خلیج فارس و افغانستان صادر می شود.

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=89630

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up