برداشت محصول خیار از گلخانه در روستای محمدیه + فیلم

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان،کشاورزان روستای محمدیه در شهرستان فلاورجان استان اصفهان محصول خیار مزارع خود را برداشت می‌کنند.

فیلمی را که شهروندخبرنگار ما از گلخانه خیار  ارسال کرده مشاهده می‌کنید.

منبع: شهروندخبرنگار – اصفهان

بیشتر بخوانید:

برداشت توت فرنگی در روستای صوفیانده + فیلم کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

صرافی ارز دیجیتال

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی
برداشت محصول
شهروندخبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ابرپروژه در منطقه ویژه اقتصادی فامنین/ سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون یورویی در پتروشیمی ابن‌سینا

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در شورای اداری فامنین با اشاره به سهم ۴۳۳ میلیارد تومانی این شهرستان از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اظهار کرد: شهرستان فامنین در اجرای الگوی کشت از پیشگامان کشور است.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ به اندازه ۲۰ سال گذشته کشت گلخانه‌ای در حال اجراست گفت: استفاده بهینه از آب و خاک به شیوه‌های مختلف از جمله اصلاح الگوی کشت و کشت گلخانه‌‌ای در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار همدان افزود: با تسهیل‌گری توسط دولت در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۲۰ هکتار کشت گلخانه‌ای در استان اجرا می‌شود این در حالی است که از ابتدا تا پایان سال گذشته ۲۲۰ هکتار گلخانه در استان راه‌اندازی شده بود.

وی با بیان اینکه در شهرستان فامنین سه هکتار گلخانه وجود دارد اما با ایجاد زیرساخت‌ها برای توسعه گلخانه‌ در استان تا پایان سال مجوزهای لازم برای احداث ۵۰ هکتار گلخانه در این شهرستان صادر خواهد شد تأکید کرد: ظرف سه سال آینده ۲۵ درصد از آب مصرفی را باید کاهش و بهره‌وری را ارتقا دهیم.

قاسمی‌فرزاد در ادامه با اشاره به اینکه با پیگیری‌های صورت گرفته یک ابرپروژه در منطقه ویژه اقتصادی شهرستان فامنین اجرا خواهد شد گفت: طی جلسه‌ای که با وزیر نفت داشتیم مقرر شد ۴۰۰ میلیون یورو در پتروشیمی ابن‌سینا که از مصوبات برجای مانده از سفر مقام معظم رهبری به استان است، سرمایه‌گذاری شود.

«نگارخاتون» روستای بدون بیکار

فرماندار فامنین  نیز با بیان اینکه فامنین شهرستان کم‌آبی است اظهار کرد: توجه به کشت‌های کم‌آب‌بر در اولویت است و چشم‌انداز شهرستان گسترش کشت‌های گلخانه‌ای و توجه به تبدیل شدن به قطب صنعتی و خیاطی است.

سید‌روح‌الله حسینی افزود: روستای نگارخاتون به عنوان یک روستای بدون بیکار، الگوی خوبی برای توسعه روستایی بوده و می‌توانیم از این الگو استفاده کنیم و به روستاهای دیگر تعمیم دهیم.

وی اضافه کرد: شهرستان فامنین جزء مناطق کم برخوردار بود و ظرفیت‌های بی‌نظیر معنوی و انسانی نیز دارد و بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها و رفع محرومیت شهرستان از سیاست‌گذاری‌های دولت مردمی است.

فرماندار فامنین تصریح کرد: اقداماتی در سطح شهرستان انجام شده که از جمله آن می توان به تشکیل گروه آبادگران فامنین که با حضور بزرگان تاثیر‌گذاری که در کشور و شهرستان هستند در حال شکل گیری بوده و در ماه‌های آینده این گروه آغاز به کار خواهد کرد.

امام جمعه فامنین نیز با بیان اینکه فامنین ظرفیت‌هایی چون نیروی انسانی و موقعیت جغرافیایی دارد گفت: شهرستان فامنین ظرفیت‌های بسیار از جمله نیروی انسانی و موقعیت جغرافیایی دارد و باید نگاه ویژه ای به این شهرستان شود و میتوان این شهرستان را با توجه به کمبود آب به قطب صنعت و تولید تبدیل کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غفاری با تأکید بر اینکه برای تمدن جامعه اسلامی نیاز به مدیران جهادی و انقلابی داریم  خاطرنشان کرد: باید دستاوردهای انقلاب را با جهاد تبیین بیان کنیم.

پایان پیام/ ۳۱۴۰/
 

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=89659

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up