تبعیض میان من و خواهرم در بزرگسالی ثروتمندم کرد

تبعیض میان من و خواهرم در بزرگسالی ثروتمندم کرد_63e628fc7e45d.jpeg

بچه که بودم پدرم در گلخانه برای من نهال خیار خاردار کاشته بود و برای خواهرم درخت یاس. بزرگ شده بودم و سر این موضوع هنوز کنایه میزدم که یاس کجا و خیار خاردار کجا. تا اینکه تصمیم گرفتم محصولش را بفروشم و کار به جایی رسید که از حکمت آن تبعیض امروز گلخانه های زیادی دارم که درآمد بالایی دارند. —————- رپرتاژ آگهی —————–

بچه که بودم پدرم در گلخانه برای من نهال خیار خاردار کاشته بود و برای خواهرم درخت یاس.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

بزرگ شده بودم و سر این موضوع هنوز کنایه میزدم که یاس کجا و خیار خاردار کجا. تا اینکه تصمیم گرفتم محصولش را بفروشم و کار به جایی رسید که از حکمت آن تبعیض امروز گلخانه های زیادی دارم که درآمد بالایی دارند.

  خیار خاردار
خیار خاردار از محصولاتی است که صادراتش از ایران در شرایط بسیار خوبی است و تولید آن در کشور زیاد می باشد و ظرفیت تولید بیشتر هم وجود دارد. 
کشور چین هم یکی از تولید کنندگان بزرگ خیار است که با تولید ۵٫۴ میلیون تن در سال اولین کشور تولید کننده خیار در جهان است و پس از آن ترکیه با ۱٫۷۵۴ میلیون تن در سال مقام دوم و ایران ۱٫۵ میلیون تن در سال سومین کشور می باشد.
کشورهای زیاد دیگری هم هستند که خیار تولید می کنند و آمریکا، اسپانیا، هلند و یونان هم از دیگر صادر کنندگان خیار می باشند و این نشان می دهد که این محصول از ظرفیت صادرات بالایی برخوردار است.

  خیار صادراتی
خیار صادراتی گلخانه ای تفاوت زیادی نسبت به خیار مزرعه ای دارا می‌باشد که یکی از بارز ترین آن در خیار گلخانه ای این محصول جای بذر وجود دارد اما خبری از خود بذر نخواهد بود.
خیار گلخانه ای شکل ظاهری مناسب و خوش فرمی را خواهد داشت که بسیار قلمی و رنگ سبز با کیفیت دارا می‌باشد. همچنین این محصول بخاطر اینکه مواد کود مناسبی را مصرف خواهد کرد دارای بافتی ترد و خوش طعم خواهد بود.
خیار گلخانه بخاطر همین نوع ویژگیهای عالی که دارد زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حتی به کشورهای خارجی نیز صادر می‌شود.
ین محصول در بسته بندی مختلف و شیک به کشورهایی مانند: ترکیه، روسیه، عراق و غیره صادر خواهد شد. در ضمن باید به این نکته هم اشاره کرد این محصول دارای قیمت بیشتری نسبت به خیار مزرعه ای می‌باشد.
 
خیارشور ریز
یکی از پایه های اساسی هر کشور که موجب پیشرفت آن می شود، قدرت صادرات محصولات تولیدی آن می باشد. صادرات خیارشور ریز در ایران بسیار موفق بوده است. افراد زیادی در تلاش هستند تا محصولات با کیفیتی را تولید و در بازار رقابت با نمونه های داخلی و همچنین برند های خارجی بتوانند جایگاه مناسبی را کسب نمایند. صادرات خیارشور در ابتدا از بهره برداری باغات پرورش خیار شروع می شود.
این محصول بسیار خوشمزه می باشد و شما می توانید در اندازه دلخواه اقدام به خرید آن نمایید. خیار شور همان خیار های نرسیده می باشد. کشاورزانی که در امر پرورش صیفی جات فعالیت می نمایند، این خیار ها را قبل از اینکه بیشتر رشد کنند، برداشت می کنند و در اختیار شرکت های تولید کننده خیارشور قرار می دهند. قیمت های خرید و فروش این محصول به اندازه و برند تولیدی خیارشور برمی گردد.
 

صرافی ارز دیجیتال

منبع: ایتنا

کلیدواژه: رپرتاژ
خیار خاردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «ایتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۴۳۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ درصد از مرگ و میرها ناشی از مصرف سیگار/ تبعیض در حوزه سلامت قابل تحمل نیست

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در شاخص سیگار وضع خوبی نداریم که به دلیل نبود وضع مالیات بر سیگار و ارزان بودن آن است، گفت: ۱۳ درصد مرگ‌ومیر کشور به دلیل سیگار اتفاق می‌افتد.

به گزارش ایمنا، بهرام عین‌اللهی امروز _پنجشنبه بیستم بهمن_ در مراسم کشوری روز بهورز که در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بهورزان جزو مردمی‌ترین نیروی حوزه سلامت کشور هستند که زحمات شبانه‌روزی آن‌ها موجب ارتقا و سلامت مردم می‌شود.

وی افزود: امروزه بهورز مقدس‌ترین نیروی سلامت کشور است، خدمت بهورزان موجب سلامت مردم می‌شود و در واقع مجاهد فی سبیل الله هستند، امروزه توجه به بهورزان یکی از بزرگترین شاخص‌ها در مدیریت‌های دانشگاهی و خدمات بهداشتی و درمانی است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اگر در نظام جمهوری اسلامی ایران از ما بپرسند چه دستاوردهایی داشتید؟، یکی از بزرگترین دستاوردهای ما، حوزه سلامت است، تصریح کرد: با شاخص‌های موجود، می‌توان گفت در ۴۳ سال بعد از انقلاب پیشرفت‌های زیادی در حوزه سلامت داشتیم، رتبه بالای سلامت در منطقه و دنیا را داریم. اوایل انقلاب شبکه درمان نداشتیم، پزشکان بی‌کیفیت خارجی از پاکستان و هند که پزشک نبودند در مناطق مختلف کشور حضور داشتند و شاخص‌ها در زمینه مرگ‌ومیر مادران و نوزادان، شیوع بیماری‌های واگیردار و امید به زندگی در وضعیت بدی قرار داشتند.

وی افزود: بعد از انقلاب با جنگ تحمیلی و دسیسه‌های دشمن مواجه شدیم، اما مجاهدان حوزه سلامت پایداری کردند و توانستیم این شاخص‌ها را ارتقا دهیم، در سال ۶۴ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایجاد شد که این ادغام برکات زیادی داشت.

عین‌اللهی ادامه داد: پاسخگویی به جامعه و جامعه‌‎ محوری، گسترش خدمات بهداشتی و درمانی، ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی، افزایش تعداد دانشکده‌ها، دانشگاه‌ها و رشته‌ها، افزایش نیروی انسانی، افزایش عرصه و محیط‌های آموزشی، توسعه کمی و کیفی فناوری‌های آموزشی، بازنگری برنامه‌های آموزشی، افزایش تعداد دانش‌آموختگان، افزایش تعداد مقالات و مراکز پژوهشی، جامعه‌نگر شدن آموزش، توجه به عدالت اجتماعی و تربیت نیروی انسانی بومی از جمله دستاوردهای این حوزه بود.

وی با اشاره به اینکه بهترین و مهم‌ترین دستاورد انقلاب، ایجاد شبکه‌های بهداشت و درمان و تربیت نیروی انسانی برخاسته از جامعه با نگاه جامعه‌محوری به عنوان بهورز است، اضافه کرد: بهورزها و مراقبان سلامت به عنوان خط اول نظام سلامت حضور دارند، یکی از کلماتی که معادل خارجی ندارد، بهورز است. این افتخاری برای ما بوده که این کلمه و ماهیت نیروی انسانی متعلق به جمهوری اسلامی است، بسیاری از کشورها غبطه می‌‎خورند که بهورز ندارند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بهورزان با آگاهی کامل از فرهنگ و آداب محل زندگی خود در حد اعلای جامعه‌محوری قرار گرفته‌اند، مردم به بهورزان اعتماد کامل دارند و بهورزان دوره‌های آموزشی مبتنی بر شرح وظایف شغلی را پیدا کردند، مهارت کافی دارند و وظیفه خود را به نحو احسن انجام می‌دهند.

امید به زندگی به ۷۵.۷ سال رسیده است

وی افزود: پوشش خدمات بهداشتی بیش از ۹۸ درصد و دسترسی به آب آشامیدنی در روستاها ۹۴ درصد است، امید به زندگی به ۷۵.۷ سال رسیده است. مرگ مادران در ۱۰۰ هزار نفر ۱۸ نفر شده و مرگ کودکان نیز در یک هزار نفر به ۱۶ نفر رسیده است، جمهوری اسلامی ایران در تمام شاخص‌های سلامت با فاصله از کشورهای منطقه قرار دارد.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: در شاخص سیگار وضع خوبی نداریم که به دلیل نبود وضع مالیات بر سیگار و ارزان بودن آن است، ۱۳ درصد مرگ‌ومیر کشور به دلیل سیگار اتفاق می‌افتد، امیدواریم امسال مالیات بر سیگار را وضع کنند.

تأسیس مدارس جدید بهورزی باید در دستور کار قرار بگیرد

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۱ هزار بهورز در ۱۸ هزار خانه بهداشت داریم که شبکه پیشرفته‌ای است، ۳۹۹۲ دانش‌آموز فراگیر بهورزی در ۲۱۶ مرکز در کشور داریم، تعداد مربیان بهورزی ۱۲۰۰ نفر هستند. لازم است به مدارس بهورزی توجه ویژه شود و مربیانی که در این مدارس کار می‌کنند تقویت شوند، تأسیس مدارس جدید بهورزی نیز باید در دستور کار قرار بگیرد، حدود چهار هزار بهورز جدید جذب کردیم اما کافی نیست، هرچه به تعداد بهورزان اضافه کنیم، ارتقا سلامت بهتر خواهد شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در دولت مردمی مهم‌ترین برنامه در حوزه سلامت، عدالت و تعالی نظام سلامت است که دو مؤلفه بزرگ دارد، گفت: مؤلفه نخست عدالت است، برای ما قابل تحمل نیست در حوزه سلامت تبعیضی وجود داشته باشد، لازم است امکانات در اقصی نقاط کشور گسترش یابد، مؤلفه دوم تعالی است، هیچ‌وقت نباید به وضع موجود اکتفا کنیم، بلکه باید به دنبال تعالی باشیم.

وی افزود: بر اساس این برنامه در دولت سیزدهم ۸۵۰ پروژه بهداشتی با زیربنای ۳۵ هزار و ۸۰۰ متر مربع افتتاح و ۵۰۰ خانه بهداشت را بازسازی کردیم، تا دو ماه آینده دو هزار پروژه بهداشتی را نیز تکمیل می‌کنیم، برای ما قابل تحمل نیست که مراکز و خانه‌های بهداشتی وضعیت نابسامانی داشته باشند.

عین‌اللهی گفت: یکی از اولویت‌های مهم پزشکی خانواده و نظام ارجاع است، خواهش درخواست دادیم نام آن را تغییر دهند، زیرا تنها مؤلفه آن پزشک نیست، بلکه حوزه سلامت باید در این شبکه تعریف شود. این برنامه از دی‌ماه در روستاهای زیر ۲۰ هزار نفر در حال تکمیل است، سیستم پرونده الکترونیک نیاز به پیشرفت بیشتر دارد اما در حال حاضر نسخه‌‎نویسی الکترونیکی به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.

منبع: ایسنا

کد خبر ۶۴۰۱۰۲

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=89600

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up