توليد 6300 تن خيار گلخانه اي در جويبار

 خبرگزاری آریا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید 6 هزار و 377 تن خیار گلخانه ای در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درجویبار، محمدمهدی عباس زاده با اشاره به آغاز فعالیت کشت خیار گلخانه در شهرستان جویبار، اظهار کرد: عملیات خاک ورزی و تجهیز کردن گلخانه های سبزی و صیفی و آماده کردن شاسی( گرم خانه )بذر خیار گلخانه ای توسط کشاورزان این شهرستان در حال انجام است.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

 مدیر جهاد کشاورزی  شهرستان جویبار با بیان اینکه تاکنون برای 89 بهره بردار این شهرستان مجوز احداث گلخانه خیار به مساحت 33 هکتار صادر شد، افزود: تمدید پروانه تولید و تهیه سوخت دوم ذخیره واحد های تولید این شهرستان در حال انجام است.  
وی با اشاره به اینکه سال گذشته در 51 هکتار فضای گلخانه ای این شهرستان، 6 هزار و 377 تن خیار توسط 205 کشاورز تولید شد، گفت: “ویکتور” بیشترین رقم کشت خیار گلخانه ای در این شهرستان را به خود اختصاص داده است.
صرافی ارز دیجیتال

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تولید
6300 تن خیار گلخانه ای
جویبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۶۸۰۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی و گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان تولید شد

امان اله طوقی  اظهارداشت: سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع میوه‌های گرمسیری، نیمه گرمسیری، دانه دار، هسته دار، دانه ریز، میوه‌های خشک، محصولات گلخانه‌ای و گیاهان دارویی در ۱۰۰ هزار هکتار از باغات استان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر بفرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی و مرکبات دارد، بیان کرد: هم‌اینک این استان رتبه نخست تولید موز، رتبه نخست تولید میوه‌های گرمسیری و رتبه برتر سطح و عملکرد تولید خرمای کشور را داراست.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان پسته، خرما و محصولات گلخانه‌ای نظیر گوجه و بادمجان را عمده محصولات باغی صادراتی این استان در سالجاری عنوان کرد.

وی با اشاره به اهمیت شناسنامه دار کردن باغات سیستان و بلوچستان، گفت: برنامه ریزی و مدیریت کلان زیربخش باغبانی در راستای افزایش کمی و کیفی تولید، اصلاح باغات و بهره‌وری از عوامل و منابع تولید، هویت بخشی صنفی به باغداران و بسترسازی در راستای ایجاد و اتصال حلقه‌های زنجیره تولید،تکمیل زنجیره ارزش محصولات باغی و توسعه صادرات از مهمترین اهداف تعریف شده در این طرح است.

طوقی افزود: شناسنامه باغی، مدرک رسمی حاوی مشخصات کامل فنی و تخصصی باغات به منظور شناسایی و ساماندهی آمار عرصه‌های باغی است، که حداقل سالی یکبار مورد بازدید میدانی و راستی آزمایی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اهمیت این موضوع ادامه داد: هدف این طرح فراهم آوردن امکان استفاده و بهره‌برداری از آمار دقیق باغداران سیستان و بلوچستان در راستای توسعه صادرات است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان گفت: شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده بطوریکه در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=89588

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up