جنوب کرمان در تولید محصولات کشاورزی رتبه دوم کشوری را دارد

جنوب کرمان در تولید محصولات کشاورزی رتبه دوم کشوری را دارد_656c956c76724.jpeg

به گزارش خبرنگار مهر، صادق حسین زاده صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: جنوب کرمان شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، رودبار جنوب، فاریاب، منوجان، کهنوج، قلعه گنج و جازموریان است.

وی با اشاره به سطح زیرکشت انواع محصولات گلخانه‌ای در جنوب کرمان را ۲۸۸۴ هکتار گلخانه اعلام کرد و افزود: این سطح زیرکشت تولید محصولات گلخانه‌ای نظیر انواع خیارسبز، فلفل، بادمجان، گوجه فرنگی و توت فرنگی است.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

حسین زاده به آغاز برداشت محصول خیار گلخانه‌داران اشاره و اظهار کرد: برداشت خیار گلخانه‌ای از سطح ۱۸۲۵ هکتار از گلخانه‌های جنوب کرمان از نیمه دوم آبان ماه آغاز و تا اواخر خردادماه سال بعد ادامه دارد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود ۴۰۰ هزار تن محصول خیارسبز از گلخانه‌های جنوب کرمان برداشت و روانه بازارهای داخلی و خارجی شود.

وی با برشمردن مزیت‌های کشت گلخانه‌ای افزود: از مزایای کشت گلخانه‌ای نسبت به سایر کشت‌های مزرعه‌ای افزایش تولید در واحد سطح و هم‌چنین صرفه‌جویی در میزان مصرف آب است.

کد خبر ۵۹۵۳۰۰۲

منبع: مهر

کلیدواژه: صادق حسین زاده
جهاد کشاورزی جنوب کرمان
خیار
بوشهر
سنندج
هفته بسیج
کرمانشاه
بسیج
تبریز
خطبه های نماز جمعه
ایلام
اردبیل
کرمان
همدان
گلستان
ایام فاطمیه
جنوب کرمان
گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۱۸۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرس بیش از ۲٠ هزار اصله نهال گونه های جنگلی و بیابانی در جنوب کرمان

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ همزمان با سراسر سراسر کشور، جمعی از مسئولان، همیاران طبیعت، تشکل های مردم نهاد، سمن ها، مردم طبیعت دوست و اصحاب رسانه با حضور در کیلومتر ۱۸ جاده جیرفت کهنوج، روبروی شهرک آزادگان، گلخانه هیدروپونیک کشت و صنعت، نرسیده به کوه فجر اقدام به غرس چندین اصله نهال کردند. 

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در این مراسم ضمن خیرمقدم گویی به حاضرین به اهمیت اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور اشاره کرد و  گفت: سهم جنوب کرمان طی ۴ سال تولید و کاشت ۲٠ میلیون اصله نهال است که در حال حاضر بیش از ۳ میلیون اصله نهال تولید و آماده انتقال به عرصه می باشد. 

 

وی با اشاره به اینکه سال اول ۵ میلیون اصله نهال در جنوب کرمان از گونه های بومی و سازگار با منطقه تولید می شود افزود: از مهمترین گونه های گیاهی بومی و سازگاربا منطقه که در نهالستانهای جنوب کرمان تولید می شود می توان به اکالیپتوس، کهور، کنار، شب خسب، گز، صنوبر، بادام کوهی، اسکنبیل، شیشه شور، ناترک، تاکاما و سایر گونه های مستعد کاشت در منطقه اشاره کرد. 

 

قاسم رحیمی نیا، در ادامه با اشاره به اینکه پویش احیای هلیل تا جازموریان در یک بازه زمانی ۴ ساله اجرا می شود افزود: این پویش در راستای طرح مردمی و با هدف حفظ و احیا عرصه های منابع طبیعی در هشت شهرستان جنوبی انجام می شود. 

 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان بیان کرد: این پویش هم‌ زمان با آغاز طرح کاشت یک میلیارد درخت در سراسر کشور آغاز شد و از این به بعد هر نهالی در عرصه های جنوب کرمان غرس شود در راستای پویش احیای هلیل تا جازموریان خواهد بود. 

 

وی ضمن تقدیر از شرکت کشت و صنعت شهرستان جیرفت و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان عنبرآباد که نقش بسزایی در برگزاری این مراسم داشتند افزود: در شهرستان عنبرآباد نیز همزمان با سراسر کشور در راستای اجرای این پویش در سطح ۱٠ هکتار ۱۱ هزار اصله نهال غرس شدند.

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=94587

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up