جهادکشاورزی یزد مانع صادرات خیار یزد را رد کرد

جهادکشاورزی یزد مانع صادرات خیار یزد را رد کرد_655a202716993.jpeg

حاتمی زاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت:کشور‌های روسیه و عراق برای حمایت از کالای داخلی خود، ممنوعیت واردات اعلام کردند. 
 
او ادامه داد:کشور‌های عراق و روسیه که مبدا صادرات خیار‌های گلخانه‌ای یزد هستند، به منظور حمایت از تولید کنندگان داخلی، مرز‌های خود را برروی این محصول بسته و ایجاد ممنوعیت واردات نمودند که این مسئله عامل اصلی افت شدید قیمت خیار گلخانه‌ای در داخل گردید که خوشبختانه در طی روز‌های اخیر این محدودیت برطرف و هم اکنون شاهد افزایش قیمت این محصول هستیم.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

حاتمی زاده خاطرنشان کرد: کشور‌های حوزه اوراسیا به خصوص روسیه برای واردات محصولات سبزی و صیفی به کشورشان گواهی عدم وجود بیش از حد باقیمانده سموم آفتکش را لحاظ نموده اند و تمام محصولات گلخانه‌ای شامل فلفل، بادمجان، خیار سبز و گوجه فرنگی وارداتی به کشورشان می‌بایست گواهی سلامت از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی داشته باشد.
 
او اضافه کرد: برای صدور این گواهی از محموله‌ها نمونه برداری و به آزمایشگاه مورد تایید معاونت غذا و دارو ارسال شده و در صورت داشتن انطباق لازم با استاندارد‌های موجود نسبت به صادرات آن‌ها اقدام می‌شود. 
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت:به مدد شرایط اقلیمی حاکم بر گلخانه‌های استان یزد جمعیت عوامل خسارتزای گیاهی زیاد نبوده و در نتیجه گلخانه داران مجبور به استفاده بیش از حد از آفتکش‌ها نیستند.
 
 حاتمی زاده گفت: با استناد به نتایج ارزیابی محموله‌های صادراتی محصولات گلخانه‌ای استان خوشبختانه وضعیت سلامت آن از بقیه نقاط کشور بدتر نبوده و در مواردی از وضعیت مطلوب تری به دلایل ذکر شده برخوردار است. امنیت غذائی از لحاظ کمی و کیفی جزء وظایف اصلی جهاد کشاورزی بوده و برنامه‌های متعددی در جهت حفظ کیفیت و بالا بردن این مقوله مهم دردست اجرا است.
 
در برخی از خبرگزاری‌ها مطرح شده که سموم و کود شیمیایی در محصولات کشاورزی دهه‌ها است به عنوان معضل جدی مرتبط با موضوع امنیت غذایی مطرح است و متاسفانه در بررسی‌هایی که انجام شده، گلخانه داران خیارسبز محصولات خود را به واسطه وجود سموم نمی‌توانند به روسیه صادر کنند و تولیدات، روانه دامداری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کود شیمیایی
جهاد کشاورزی
خیار گلخانه ای
گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۹۰۹۸۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه به ۲ کشور آفریقایی غلات رایگان ارسال می‌کند

«دیمیتری پاتروشف» وزیر کشاورزی روسیه روز جمعه گفت که روسیه ۲ محموله غلات رایگان به بورکینافاسو و سومالی ارسال کرده است. وی افزود: «پیش‌بینی می‌شود که تحویل در اواخر نوامبر یا اوایل ماه آینده به سرانجام برسد.»

به گزارش راشاتودی، پاتروشف در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی «روسیه» در مسکو اعلام کرد: «پیش‌بینی می‌شود کشور‌های آفریقایی تا پایان سال در مجموع ۲۰۰ هزار تن غلات رایگان از روسیه دریافت کنند.»

پاتروشف افزود: «۲ کشتی اول هر کدام با ۲۵ هزار تن گندم روسی در حال حاضر بنادر روسیه را به مقصد سومالی و بورکینافاسو ترک کرده‌اند. ما انتظار داریم که آن‌ها در اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر وارد شوند.»

روسیه همچنین به عنوان بخشی از توافقنامه اعلام شده از سوی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مجمع روسیه و آفریقا در سن پترزبورگ در ماه ژوئیه، به جمهوری آفریقای مرکزی، زیمبابوه، مالی و اریتره قبل از پایان سال ۲۰۲۳ غلات رایگان ارسال خواهد کرد.

در همان ماه، مسکو از تمدید ابتکار غلات دریای سیاه خودداری کرد و غرب را متهم کرد که همچنان از ارسال مواد غذایی و کود از روسیه جلوگیری می‌کند.

این ابتکار در ابتدا با میانجی‌گری سازمان ملل و ترکیه در ژوئیه ۲۰۲۲ انجام شد و هدف آن تسهیل صادرات غلات اوکراینی به بازار‌های جهانی، به ویژه به کشور‌های فقیر، در ازای لغو تحریم‌های غرب بود که مانع از صادرات محصولات کشاورزی روسیه شد.

با وجود محدودیت‌های غرب، روسیه همچنان در سال ۲۰۲۲، ۱۱.۵ میلیون تن غله به آفریقا تحویل داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=94414

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up