سرمازدگی خیار باعث افزایش قیمت آن شد

سرمازدگی خیار باعث افزایش قیمت آن شد_63e62b3f388a8.jpeg

گروه استان‌ها- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان علت افزایش قیمت خیار را سرمازدگی محصول در فضای باز و گلخانه‌ای عنوان کرد و گفت: جایگزینی محصولات دیگر به جای خیار در گلخانه‌ها نیز مزید بر افزایش قیمت شده است. – اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، اصغر رستمی شامگاه پنج‌شنبه در جمع اصحاب رسانه با اشاره به سر و سامان دادن به قیمت خیار و کنترل قیمت اظهار داشت: به طور یقین افزایش یک محصول و عرضه آن در یک بازار می‌تواند قیمت را کم و زیاد کند.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

وی افزود: متاسفانه به دلیل کاهش عرضه محصول خیار در چند مدت اخیر بازار تقاضا بیشتر شده و افزایش قیمت را به دنبال داشته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه سرمازدگی محصولات در مناطق گرمسیری، فضاهای باز و فضای گلخانه‌ای وجود داشته گفت: از سویی دیگر بعضی از مناطق جایگزینی کاشت محصولات دیگر را در فضای گلخانه‌ای به جای خیار داشتند و در نتیجه کاهش سطح کاشت نیز در افزایش قیمت خیار بی‌تاثیر نیست.

وی ادامه داد: در این بین افزایش هزینه‌های تولید را در این محصول نباید نادیده گرفت و با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های تولید همه با هم باعث شده افزایش قیمت خیار را در بازار داشته باشیم.

سوءمدیریت در دولت عامل گرانی موز و خیار بوده استموز و خیار هفته آینده ارزان می‌شودواکنش معاون وزیر جهاد کشاورزی به افزایش قیمت خیار در بازار ‌/ علت را باید از بخش‌های دیگر دولت بپرسم

رستمی تصریح کرد: با توجه به اینکه سطح کشت بسیاری از محصولات در استان در زمستان به صورت کشت گلخانه‌ای است، انتظار داریم در فاصله یک ماه آینده درصد قابل توجهی از خیار به بازار عرضه شود و همچنین با ورود محصولات مناطق گرمسیر به استان شاهد کاهش قیمت خیار باشیم.

انتهای پیام/۱۶۶/ح

صرافی ارز دیجیتال

منبع: تسنیم

کلیدواژه:
افزایش قیمت خیار
گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی و گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان تولید شد

امان اله طوقی  اظهارداشت: سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع میوه‌های گرمسیری، نیمه گرمسیری، دانه دار، هسته دار، دانه ریز، میوه‌های خشک، محصولات گلخانه‌ای و گیاهان دارویی در ۱۰۰ هزار هکتار از باغات استان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر بفرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی و مرکبات دارد، بیان کرد: هم‌اینک این استان رتبه نخست تولید موز، رتبه نخست تولید میوه‌های گرمسیری و رتبه برتر سطح و عملکرد تولید خرمای کشور را داراست.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان پسته، خرما و محصولات گلخانه‌ای نظیر گوجه و بادمجان را عمده محصولات باغی صادراتی این استان در سالجاری عنوان کرد.

وی با اشاره به اهمیت شناسنامه دار کردن باغات سیستان و بلوچستان، گفت: برنامه ریزی و مدیریت کلان زیربخش باغبانی در راستای افزایش کمی و کیفی تولید، اصلاح باغات و بهره‌وری از عوامل و منابع تولید، هویت بخشی صنفی به باغداران و بسترسازی در راستای ایجاد و اتصال حلقه‌های زنجیره تولید،تکمیل زنجیره ارزش محصولات باغی و توسعه صادرات از مهمترین اهداف تعریف شده در این طرح است.

طوقی افزود: شناسنامه باغی، مدرک رسمی حاوی مشخصات کامل فنی و تخصصی باغات به منظور شناسایی و ساماندهی آمار عرصه‌های باغی است، که حداقل سالی یکبار مورد بازدید میدانی و راستی آزمایی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اهمیت این موضوع ادامه داد: هدف این طرح فراهم آوردن امکان استفاده و بهره‌برداری از آمار دقیق باغداران سیستان و بلوچستان در راستای توسعه صادرات است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان گفت: شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، این استان را یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور تبدیل کرده بطوریکه در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان بهترین فرصت برای توسعه بخش کشاورزی است، افزود: این استان به دلیل دسترسی به بازارهای افغانستان و پاکستان و حوزه خلیج فارس فرصت بی‌نظیری را برای صادرات محصولات کشاورزی و در نتیجه ارزآوری و فرصت‌های شغلی جدید برای استان و کشور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=89682

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up