پوشش بیمه‌ای صیفی جات کشت شده درفضای باز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ آقای رحیمی افزود: پوشش بیمه‌ای محصول گوجه فرنگی و خیار کشت شده در فضای باز از سال آینده اجرا می‌شود.
وی افزود: هم اکنون محصولات گلخانه‌ای از جمله گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه‌ای و گل‌های زینتی در استان تحت پوشش بیمه کشاورزی هستند.
معاون خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی استان افزود: کشاورزان با پرداخت حق بیمه اندک می‌توانند سازه گلخانه و محصولات را بیمه کنند.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

 

 

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۸۶۵۳۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۲ هزار نفر در همدان زیر پوشش صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج

 فریبرز نیاستی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه ۳۲ هزار و ۷۶۹ بیمار سخت‌درمان در استان از خدمات بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت بهره‌مند شدند اظهار کرد: سال گذشته به منظور افزایش حمایت مالی از بیماران صعب‌العلاج صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سازمان بیمه سلامت ایران تشکیل شد که تاکنون ۳۲ هزار و ۷۶۹ بیمار سخت‌درمان در استان زیر پوشش این صندوق قرار گرفتند.

وی گفت: بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج شامل سرطان‌ها، شیمی‌درمانی، رادیوتراپی، تالاسمی، هموفیلی، MS، بیماران دیالیزی (دیالیز خونی و دیالیز صفاقی)، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های SMA، سیستیک فیبروزس، اوتیسم، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیونداعضا (شامل سلول‌های بنیادی خونساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS (برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، تورت) بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه ۱۰۷ گروه بیماری زیر پوشش صندوق حمایتی دولت قرار گرفته‌ است گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۱۰۵ میلیارد تومان برای هزینه‌های درمانی ۳۲ هزار و ۷۶۹ بیمار خاص، صعب‌العلاج و مزمن استان پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه اقدام بسیار بزرگ بود که صندوقی برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج ذیل سازمان بیمه سلامت ایران تشکیل شد افزود: ضمن اینکه اطلاعات ۱۰۷ گروه بیماری نیز وارد سامانه‌های بیمه سلامت شده و از این تعداد ۵۱ گروه بیماری دارای بسته خدمتی مشخصی هستند که هزینه‌های آنها در مراکز دولتی تقریبا رایگان است.

نیاستی تاکید کرد: به منظور افزایش میزان رضایتمندی بیمه‌شدگان و گسترش دسترسی به خدمات زیر پوشش بیمه سلامت، اداره‌کل بیمه سلامت استان تلاش کرد تا با تعداد بیشتری از مراکز و موسسات درمانی استان قرارداد همکاری منعقد کند که در حال حاضر با ۹۵۲ مرکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: این مراکز شامل مطبهای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص، دندانپزشکان، مراکز تصویربرداری، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها و … است.

پایان پیام/۸۹۰۲۶/

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=93319

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up