کارگاه‌های صادرات خیار در یزد فعالند/ ناراحتی مردم از گرانی

دریافت ۱۳ MB

به گزارش خبرنگار مهر، کاهش سطح زیرکشت، سرمای بی سابقه هوا و افت فشار گاز، پایان دوره کشت محصولات گلخانه‌ای و سو مدیریت از دلایل مطرح شده توسط گلخانه داران قطب تولید محصولات گلخانه‌ای استان یزد یعنی شهرستان اشکذر است.

یزد که خود رتبه دوم تولیدات گلخانه‌ای را در کشور دارد، به نظر می‌رسید متأثر از گرانی خیار و کاهش سطح زیرکشت در امر صادرات با وقفه جدی مواجه شود اما کارگاه‌های بسته بندی همچنان مشغول فعالیت هستند.


بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان

تولیدکنندگان خیار گلخانه‌ای یزد می‌گویند: با آغاز دوره دوم کشت محصولات گلخانه‌ای، قیمت خیار کاهش خواهد یافت.

مردم یزد که با سختکوشی خود این استان را به قطب پرورش محصولات گلخانه‌ای تبدیل کرده‌اند، از گرانی این محصول نگرانند و خرید این محصول در بازار داخلی به شدت افت کرده است.

کد خبر ۵۱۴۲۷۲۴
صرافی ارز دیجیتال

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد
خیار
شهرستان اشکذر
ویروس کرونا
دهه فجر
چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
کرمانشاه
خطبه های نماز جمعه
بوشهر
آمار کرونا
عکس استانها
انقلاب اسلامی ایران
گرگان
شهرستان کرج
شیراز
شیوع کرونا
مشهد
محصولات گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا
منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۴۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی سرمایه‌گذاران برای ساخت ۷۰۰ هکتار گلخانه در سیستان و بلوچستان

سید محمدرضا سیدحسینی  اظهارداشت: کشت گلخانه‌ای یکی از شیوه‌های مهم و به روز دنیا و راهی مطمئن در مدیریت مصرف و صرفه جویی آب و البته راهی برای تولید محصولات باکیفیت و کاهش ضایعات در بخش کشاورزی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: با اقدامات ارزشمند در سیستان و بلوچستان در دهه فجر حدود ۵۰ هکتار گلخانه جدید با سرمایه‌گذاری پنج هزار میلیارد ریال در سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای توسعه کشت‌های فشرده در محیط‌های کنترل شده ساخت ۸۰ هکتار گلخانه جدید در تعهد برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفت که هم‌اینک ۷۰ هکتار آن مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی بیان کرد: با توجه به قرارداشتن بخش وسیعی از سیستان و بلوچستان در منطقه گرم و خشک و کمبود سالانه نزولات جوی و تبخیر و تعرق بالا، توسعه گلخانه‌ها و سایر محیط‌های کنترل شده از جمله سایبان‌ها و سایر روش‌های نوین برای کم کردن تلفات آبی و افزایش تولید نسبت به واحد آب مصرفی ضروری است.

سید حسینی ادامه داد: از طرفی مناطق با قابلیت‌های بی‌نظیر در جنوب سیستان و بلوچستان و اقلیم مناسب و وجود مخازن ذخیره و سدهای پیشین، زیردان، کهیر و همچنین امکان استفاده از آب دریا بوسیله شیرین سازی می‌تواند استان را به کانون تولید محصولات گلخانه‌ای و سبزی و صیفی و محصولات گرمسیری در محیط کنترل شده تبدیل کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

لینک کوتاه

esfanemoooon.ir/?p=89696

آخرین مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up